Rochii din dantela

Rochii din dantela

Rochii din dantela

Esti in cautarea unei rochii sic, elegante, rafinate si lejere? Nu mai cauta. Rochia din dantela este cea care raspunde tuturor acestor cerinte. Dantela este un material feminin prin excelenta dupa care femeile sunt innebunite. Si rochiile din dantela sunt cele mai frumoase deoarece vin cu o minunata nota boema si de romantism.

Rochiile din dantela te ajuta sa fii cea mai sexy fara sa dezvalui prea mult. Alege rochii din dantela scurte pentru un look sic si sexy. Rochiile din dantela neagra cu o croiala simpla si cu cele mai frumoase detalii sunt foarte speciale si foarte elegante. Daca ai un look rock and roll si nu iti plac tinutele girly, trebuie sa stii ca poti miza pe rochiile din dantela neagra. Alaturi de o geaca de piele si cizme sau botine arata perfect.

Alege sa porti rochii din dantela ietine care sunt la fel de sic si sexy. Sunt cele mai delicate. Dantela poate sa fie la nivelul manecilor sau a spatelui pentru cel mai elegant look. Poate sa fie si dublata sau opaca pentru un look mai clasic si mai rafinat.

Rochiile din dantela se potrivesc tuturor stilurilor si morfologiior. Cele drepte au un efect mai clasic. Evazate in partea de jos si mulate in partea de sus sunt cele mai trendy si iti vor conferi un look seventies minunat. Rochiile scurte din dantela sau cele din dantela neagra pot sa aiba un motiv floral baroc pentru un look ultra feminin.

Alage sa porti rochii din dantela pentru a-ti pune de fiecare data feminitatea in valoare, adoptand un material seducator, atat ziua cat si seara. Cu una din aceste piese vestimentare clasice sau mai dramatice vei atrage toate privirile, indiferent de forme si de culori. Si ai de unde alege- rochii din dantela lungi sau scurte, mulate sau evazate, albe sau negre, cu un decolteu adanc, cu umerii goi…

Un lok angelic, boem, extrem de sic se obtine doar cu ajutorul celor mai frumoase si mai trendy rochii din dantela.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *