Rochii de mireasa din dantela

rochii de mireasa din dantela

Rochii de mireasa din dantela

Jocuri de transparenta, broderii, un decolteu foarte bine pus in valaore, spatele gol, manecile lungi…dantela poate sa fie folosita la infinit pentru cele mai frumoase modele de rochii de mireasa.

Dantela este cea mai fermecatoare, cea care te ajuta sa fii cea mai sofisticata si cea mai glamour. Te va ajuta sa fii cea mai senzuala si cea mai seducatoare.

Rochia de mireasa din dantela este modelul de rochie must have care nu se demodeaza nciciodata si care stie mereu cum sa se reinventeze. Dantela stie cum sa se afiseze mereu sub o noua aura fara sa isi piarda insa alura sa romantica.

Iar fie ca iti doresti o nunta clasica, una glamour, una la tara sau pe malul marii, poti alege rochii de mireasa din dantela care au o multime de stiluri si care sunt cele mai sic si cele mai romantice. In plus, dantela este si foarte vintage.

Traditionale dar deloc demodate, cele mai frumoase modele de rochii de mireasa din dantela revin in forta si seduc viitoarele mirese datorita modenitatii lor. Iar din 2011, de cand ducesa de Cambridge a purtat o rochie de mireasa la nunta sa, rochiile de mireasa din dantela sunt din ce in ce mai apreciate si mai populare.

Si asta pentru ca dantela nu se multumeste sa impodobeasca rochiile de mireasa cu mici detalii. Ba din contra. Aceasta poate acoperi in intregime o rochie de mireasa, jucandu-se cu transparenta si cele mai frumoase efecte de iluzie optica.

Iar dantela este cea care stimuleaza imaginatia tuturor creatorilor si care ii atribuie rochiei de mireasa o multime de stiluri minunate. Poate sa fie cea mai sexy, cea mai poetica sau cea mai mistica, dar si cea mai senzuala in versiunea sa mulata.

Daca vrei sa fii cea mai glamour, poti miza pe un model de rochie de mireasa care dezvaluie umerii si care acopera bratele cu dantela. Pentru o nunta pe malul marii sau la tara cele mai frumoase modele sunt cele boeme, romantice cu detalii florale.

Deci atunci cand iti doresti sa porti la cel mai frumos moment dinĀ  viata ta o rochie care sa reprezinte un sumum de romantism, nu ai mare lucru de facut. Alege sa porti o rochie de mireasa din dantela pentru a fi cea mai fabuloasa. Rochia din dantela reprezinta rafinamentul si eleganta incarnate. Dar rochia de mireasa este si cea mai delicata si moderna. Cu alte cuvinte este rochia perfecta pentru cea mai importanta zi din viata ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *